S
T
A
R
T
S
I
D
A
N

Staan

Hejhej, idag efter skolan åkte jag Linn och Isabelle W in till stan och fika på ett jättemysigt utomhuscafé. Det va så skönt att kunna sitta ute i solen haha va gay men aja.. 
Vi satt där och prata skitlänge och sen började vi gå mot tunnelbanan. 
Tog inga bilder tyvärr för min mobil dog:/ 
 
Imorrn är det ju valborg och de ska bli skitkul! inte för jag har något speciellt planerat haha typ vara med kompisar, standard.. nä men det är iaf kul! :) 
Imorrn ska jag oxå efter skolan va me Amandaaa! hon kanske kan komma till mig och fira valborg, hoppaas!  men vi får se om det går.. 
 
så ja... vad mer ska jag skriva.. nu ska jag typ läsa i svenskaboken för ska ha läst ut den tills på fredag och har mer än hälften av boken kvar... åå gud orkar inte men aja Linn får hjälpa mig haha
gammal bild...
 
Pussss♥

Justiiiiiin

Hahah sämst men orkade inte fixa... #BELIVEtour


FRÅGESTUND

Frågafrågafrågafrågaaaa
 

lördag dåra

hejpåerosvidarääääääääää
Igår sov jag hos greta sen på morgonen så skulle hon på gympa klockan 12 så jag gick hem typ 11.45. 
Sen va jag på dans, ska ha uppvisning lr va man ska säga snart så är lite stressad för är inte supersäker på alla steg än.. haha men det ska nog gå bra iaf! 
 

Nobajs

Heej! Nu sitter jag på NOn, sista lektioneeeen! Åå NO är seriöst det värsta som finns plus att vår lärare är helt borta.. Hahah aja.. 
Idag har vart en ganska skön dag. Vi började 8.25 med engelska och slutar 14.10.. Är skiiittrött nu och vill bara gå från skolan, pallar inte mer och nu ska vi ha en genomgång resten av lektionen lixom... Fyyy va jobbigt 😵😵 !!

spanska

 

hos pappa

heej, sitter på pappas jobb nu och väntar på att han ska komma.. Jag fick komma in för jag känner alla som jobbar där hoho så nu sitter jag vid hans dator och aa.. skriver typ haha.. 
Hursomhäällst, idag fyller min mamma år så vi ska till nån restaurang och äta tror jag, vi får se! Annas köper vi hem thaimat för det va det mamma önskade haha!
Jag har inte köpt någon present än och har typ inga pengar så jag får paniiik! men jag ska fråga pappa om han och jag kan åka och köpa nåt innan vi ska till dra, hoppas vi hinner bara! :/ 
Jag har gjort en housetour videogrej nu men den blev fett mobbad för jag andas fett högt för jag hade precis kommit hem fån en springrunda elr va man säger haha och så klippte typ asdåligt... Men aja ni får nöja er med den! ska kanske publicera den ikväll lr nåt
Följ mig på instagram btw! Vanliga: emma-karlstrom
                                             Privat: emmasprivataa
 
adiossss

JUSTIN BIEBER!

Orkade inte trimma den...
[[han i början är inte Justin]]


HANS LIVVAKT RÖRDE MIG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ASSSÅ BAAAJS VA LYCKLIG!!! fast jag såg han aldrig... men ändå!! hans livvakt rörde mig och hans "vakt kompis" prata med mig och rörde mig!! guuuush jag kommer aldrig duscha. hahaha..
 
Aja jag och Isabelle åkte in på lunchrasten till östermalmstorg och började gå mot Grand hotel, men sen såg vi att vi va försenade till svenskan och vi tvekade fett mke för vi ville ju se han men inte komma allt för försent lixom.. så vi drog tbx till skolan och när vi va vid tunnelbanan på östermalmstorg påväg tillbaka så träffade isabelle en kompis som skulle till Grand och typ äta lr nåt och dååå när vi satt på tunnelbanan påväg hem så la den tjejen som vi träffa upp en bild på insta på Justin!! asså tänk om vi hade gått hela vägen till Grand, då skulle vi ha träffat honom! ångeeeeeeeeeeeeest D: hahahaha
Men sen efter skolan åkte jag och isabelle dit igen och denhär gången gick vi hela vägen till grand haha, sen när vi vart där i typ en timma träffade vi några från skolan som också ville se han haha så vi typ sprang runt med alla dom runt hotellet och leta efter han och vart han skulle komma ut osv... och så träffade vi också Annika neil och Elsa Henriksson (förlåt om jag stava efternamnen fel..) men justin kom aldrig utan såg typ bara hans livvakt och han rörde mig omg jag dör:') Vi stog och skrek i typ 5 timmar så jag har ingen röst alls nu.. menmeeeen det va värt det iaf! ska sova nu, godnaaatt

 

fett seriös.

Tjabbaaah, idag är min göllkusin edvin häär, han sov över hos oss men nu är han på fotbollsmatch och kommer snart tbx tror jag.. 
Jag och Frida fotade lite mer idag haha men typ ingen av mina bilder blev bra.. aja där nere är iaf en av dom! 
Jag kunde gå i kortärmad tröja utan att frysa! asså det här vädret!!! ÄÄÄLSKA  ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
Nu ska jag nog äta lite lunch så vi hörs 
 

Syster♥

Finiiis ♥♥♥

Tack igen Linn ♥

Tack världens bästaste!! Linn fixade min design på bloggen igen och det blev superfiint! 
ALLA läser hennes blogg nu!! → http://linngannas.blogg.se/ ←
 
Kram♥

60talet

puffkjol

Början på allt. - Petter

 
Hejhej, nu har jag precis fixat mig och ska snart till dansen, väntar bara på att mamma ska kommaa.
Igår efter skolan åkte jag och greta med till Bergshamra ett litet tag och va där och åt pitabröd haha men sen så åkte vi hem till greta och åt mackor med obooooy. Seeeen så behövde jag åka hem för jag skulle på middag hos mina grannar. Asså guuud tror aldrig jag har ätitså gott! supergoda och fräscha sallader, en svingod mangosalsa och kött, flankstek. MUUUUMS! 
Efter middagen satt jag där ett litet tag men sen gick jag hem för jag blev så trött... 
Hemma tränade jag hoho, situps, armhävningar, squats, kissande hunden, plankan och sen nån övning som jag inte vet vad den heter.. men aja...
 
Redigerade också typ 8 bilder igår som kommer komma upp på bloggen i några inlägg, bilden där uppe är en av dooom :) 
 
Puss hejdå♥
 

Våååååår

ÄLSKAÄLSKAÄLSKAÄLSKAÄLSKAÄLSKAÄLSKAÄLSKAÄLSKAÄLSKAÄLSKAÄLSKA
 

LÄÄÄÄÄÄÄS

Jag är med och tävlar. 
Hej igen! ville bara säga lite snabbt att ALLA borde börja läsa Juliahs blogg:) 
Kommer inte avslöja så mycket om vad som har hänt med henne och saker i hennes liv utan det får ni själva ta reda på genom att gå in på hennes blogg som är häär: → http://juliahofsweden.myshowroom.se/ ←
 
Lovar er, ni kommer inte kunna sluta läsa bloggen när nu väl börjat! ;) 
 
Puss♥
 

spontantdepp, elr nåt...

Lääääääääget dåraa?? Nej men aa.. jag har ingen aning om vad jag ska sriva.. och neeej jag har inte pallat göra en houstour förlååt men orkar inte gå runt och fota lr filma lr hur jag nu ska göra det.. aja.. Har kännt mig fett depp de senaste dagarna/veckorna.. vet inte varför men har bara blivit så typ... Lite svårt att märka på mig när jag är det, iaf i skolan, för jag är inte sån som person och gillar inte när folk ser mig gråta lr va sur osv.. så försöker hålla humöret uppe (hahaha uuusch) och så blir det ju mke roligare för dom jag är med om jag är glad istället för sur och tråkig.. Så jaaaaaa jag ska försöka va glad och hype och allt detdär så länge som möjligt iaf! :) 
haha fett depp inlägg men jaja ni får leva med det helt enkelt.. 
 
Dagens outfiiiiit: 
 
pösss♥
 
 

sjuk

 
SJUKLING HÄR..
Men kommer nog till skolan imorrn iaf och smittar er alla andraaa moahahah
 
Fortsätt skriva på aaask! → http://ask.fm/emmakarlstrom ←
 

Överredigerad

Tja. Jag SKA göra en housetour men jag pallar inte just nu.. plus vi ska typ bygga om heeeela vårt hus om några månader så det kommer inte se ut såhär då typ men aja skitsamma.. 
 
Idag har jag dansat och ätit pizza höhö och ikväll ska typ Martin och Greta komma hit och sovaöväääär så det blir mysigt:) 
nu måste jag fixa mig lite för dom kommer snart!
 
Puss♥
 

Glömde...

Justeee, jag läste igenom några kommentarer idag och såg att några ville att jag skulle göra en housetour och ha en frågestund. 
Jag ska försöka göra en housetour imorrn men menar ni att jag ska visa mitt hus utifrån eller inuti? 
Frågestund ska jag ha nån gång men annars kan ni ju bara fråga på ask.. orkar inte svara på askfrågorna OCH frågorna på bloggen så det får jag ha nån annangång :) 
 
Förälskad ♥ hahahaha ååå dör va gullig 
 

http://ask.fm/emmakarlstrom

Fråga på aaaask 
 
 
 
 

HAAHAA nej va fult

AIK-Syrianska


TAAAAAACK ♥♥♥

Träffade släkten under påsklovet och dom firade mej lite och detta fick jag i present: 
Ett par vita converce från mormor! såååå snäll älskar dej <3 Sen fick jag även två smycken av mormor som jag inte har bild på, men det var iaf jättefina armband. 
Sen av mina kusiner fick jag ett presentkort från GinaTricot som jag ska köpa upp imorrn med Gretaa! Så det kommer bli superkul och jag ville verkligen ha ett presentkort dit så det va jättebra, TAACK :D <3
 
 
Av Greta fick jag en handkräm som luktar SUPERGOTT! Älskar den och tar den även på armarna för den luktar så gott och huden blir mycket mjukare. Mina händer var torra innan och sen använde jag krämen några gånger och då blev dom mycket bätttre! Fick även tre par gulliga örhängen som jag inte hann ta kort på medn dom såg ut som små guldiga blommor och är verkligen jättefina. Tack så jättemycket Greta! <3 
 
Är jättenöjd och jätteglad över alla presenter! så tack så jättemycket till alla ♥
 
 

åååååå hjälp mej vad trist

Hej allihopa! 
Idag har jag vart i skolan. Vi slutade tio över två och då åkte jag hem direkt för jag va så trött.  På vägen hem träffade jag Edvard och Adam och vi sa bara hej och snacka lite men sen gick jag vidare. När jag kom hem så gjorde jag smoothie och kollade klart på de sista avsnitterna av top model sverigen, för jag typ missade hela sesongen.. Aja det va iaf mysigt. Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Har typ inget plugg så det är skitskönt! Men sova är aldrig fel, så det år väl bli det då! haha nej men ni får ha det så bra så ses vi! 
Puss 
Hade ingen bild att lägga upp så det får bli en bild på min frukost.. haha aja det är iaf philadelphiaost, gurka och coriander. (fettkulattvetajagvet)... 

Myyys

Hejsan, idag har jag vart i skolan, vi sluta 13.55 och jag drog direkt till Amandas skola. Fick sitta och vänta där i tjugo min typ och sen slutade hon och då åkte jag, Amanda och Amandas kompis Lollo till stan för att se The host. Vi åt på donken och jag och Lollo lärde känna varandra skitsnabbt så det va jättekuul:) 
Sen gick vi typ till BikBok och kollade på kläder, Amanda köpte en jättemysig marinblå hoodie. 
När bion va slut så åkte vi direkt hem och jag hade skittur för min buss kom typ precis när jag kom till danderyds sjukhus så jag slapp stå och vänta i mörkret hihi :) 
Då var första dagen efter påsklovet avklarad dåra, och lyckad va den! :)
Älskar att dom har bild på den hunden oxå... HAHHAHAAH åå jag dör :') 
 
 
 

kulattjagorkade..

1. Vilken svordom använder du mest? "Faan oxå" haha
2. Äger du en iPod? Nej
3. Vilken tid är din väckarklocka inställd på? det är lov
4. Hur många resväskor äger du? vet inte
5. Använder du flip-flopps? Kanske på sommaren
6. Var köper du dina matvaror ifrån? Hemköp såklart;)
7. Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden? Vara med på bild höhö
8. Vilken var den senaste filmen du såg? Cloud Atlas 
9. Du får ledigt idag. Umgås du helst med en hel barnfamilj eller med en kompis? kompis
10. Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa? en resa till New York eller London
11. Har någon någonsin kallat dig lat? heheh händer ofta.. 
12. Tar du någonsin medicin för att hjälpa dig somna snabbare? Nej
13. Vilken CD ligger i din CDspelare just nu? har ingen CDspelare
14.Vilken är världens bästa artist just nu? Justin Bieber 
15. Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan och i så fall VAD? Kan jag inte säga ju
16. När var det senast någon stötte på dig? HAHAHA i onsdags (isabelle jag dör :') ) 
17. Vad åt du till middag senast? Mackor
18 Använder du huvtröjor? Kanske
19. Kan du vissla? Ibland
20. Vem var den senaste du pratade med i telefon? Greta
21. Vilken är din favorit attraktion på ett nöjesfält? va?
22. Tror du folk pratar bakom ryggen om dig? vet inte, hopas nej
23. Vilket riktnummer befinner du dig i? va?
24. Tittade du på tecknat när du var liten? ja
25. Hur långt är det till ditt närmaste köpcentrum? Beror på
26. Hur många syskon har du? 1 syster
27. Är du blyg inför det motsatta könet? Nej
28. Vilken film kan du alla replikerna till? typ Svensson svensson höhöhö
29. Äger du några popband t-shirts? tror inte det
30. När flög du senast? För några år sen, till Afrikaaa
31. Hur många stolar står kring ditt köksbord? 6 st
32. Läser du för skojs skull? Läser inte
33. Pratar du några andra språk?pluggar engelska och spanska men är sämst på båda hahah
34. Diskar du din egen disk? diskmaskin
35. Har du gråtit offentligt? Ja
36. Har du en stationär dator eller en laptop? laptop
37. Försöker du alltid lära dig nya saker? om jag tycker det är kul elr så så vill jag ju lära mig det.
38. Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar? nej
39. Tycker du att killen borde bjuda på första dejten? aa
40. Kan du kasta macka? nej :'(
41. Har du någonsin varit på Jamaica? nej
42. Vad har du med dig in på bion? popcorn och läsk höhö
43. Vem var din favoritlärare och varför? SO läraren, han är bra
44. Har du dejtat någon av en annan religion? nej 
45. Vad har du för väder? soligt men kallt
46. Har du en blogg? Ja
47. Vilket är ditt favoritämne på gymnasiet? går inte i gymnasiet
48. Gillar du att flyga? nej
49. Vilket personlighetsdrag är ett måste hos en partner? snäll, omtänksam, glad, roliiiig
50. När sov du senast på golvet? vet inte 
51. Vilken är din favoritdrink? vatten 
52. Gillar du din boende-situation? va?
53. Vilken är din mammas hemstad? ingen aning, men tror typ Ekerö
54. Din pappas hemstad? Vet inte 
55. Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera? typ 5, men då kan jag va lite sur... 
56. Är dina dagar fullbokade och stressiga? Ibland
57. Hamnar du ofta i trubbel för att prata under lektionerna? trubbel :')
58. Vilken är din favoritfrukt? äpple
59. Äger du en iphone? Ja
60. Hur gammal blir du nästa födelsedag? 15
61. Är du petig när det kommer till stavning och grammatik? hahaha nej..
62. Tror du på liv på andra planeter? vet inte
63 Vem var den sista personen som gjorde dig arg? en person
64. Tror du att Gud är man eller kvinna? Jag är Gud.
65. Vad var det senaste du åt? Mackor
66. Kommer du bäst överens med personer av samma kön eller motsatta? vet inte
67. Hur valde dina föräldrar ditt namn? De vet de inte ens själva:P
68. Gillar du senap? beror på
69. Vad säger du till dig själv när allt känns svårt? hej
70. Skulle du någonsin hoppa fallskärm? fick chansen att göra det men mamma ville inte att jag skulle hahah:'(
71. Har du varit inblandad i en trafikolycka? nej 
72. Har du någonsin köpt något från eBay, vad var det senaste i så fall? aldrig köpt någonting därifrån
73. Tycker du om att krama folk? jaaaa
74. Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det? kanske
75. Vilka böcker, om några, har fått dig att gråta? inga hehe
76. Vilka kändisar har du blivit jämförd med? vet inteeee
77. Vad är du allergisk mot? gräs 
78. Får du dåligt samvete efter du ätit kött? nej
79. Om du var född av motsatt kön, vad hade du hetat? vet inte
80. Vad är det första du gör när du går upp på morgonen? kollar klockan
81. Vilket är ditt roligaste barndomsminne? När jag var på skansen och skulle rida på en häst och så fick jag en cirkushäst som såg ut som lillagubben och så vinkade den till mig (kommer inte på nåt annat...)
82. Vad får dig att gråta? sorglig musik och filmer lol
83. Vilken kroppsdel är du mest nöjd med? vet inte
84. Vilken kroppsdel är du minst nöjd med? magen typ 
85. Vem är din knasigaste vän och varför? Sanna, för hon är min korviiis <3
86. Har du gjort någonting olagligt någon gång? kanske ;) haha
87. Är du nöjd med digsjälv utséendemässigt? Ibland är jag det, ibland är jag inte det
88. Vad har du för färg på tandborsten? grön tror jag
89. Har du varit med på tv någon gång? Jaaaaaa:O
90. Har du levande blommor hemma? va?
91. Vilken är den dominerande färgen i din garderob? blandat, men typ vitt
92. Har du körkort? nej
93. Har du en bästis? Jaa<3
94. Hur ser dina sängkläder ut? olika
95. Vad får dig att koppla av? musik 
96. När skrattade du hjärtligt senast? Idag på matchen :')
97. Vad ska du göra med när du blir pensionär? sova
98. Vilken var din bästa ålder? När jag va en liten pluttis, då va allt så enkelt
99. Är du glad? Har precis ätit, så ja hoho
100. Vad skulle du helst av allt vilja göra just nu? åka till ett varmt land och bli brun 

Släktkalas

Hihihihi


baraförjagmåste

Helloooooooo. 
Idag har jag vart med el Martiniooo. Vi va hemma hos mig och åt gulashsopp, hoppade studsmatta och kollade på the walking dead typ haha. Det var iaf jättekul! :) 
Sen drog han hem typ sex tror jag och då tog jag det lungt och skypa lite och sååå. 
 
Nu ska jag gå och duscha min hund.. haha fyfan va jobbigt.. kommer inte gå aja hejdåå ♥
 
Dagens outfit:

Skinnjacka - Vero moda
"Scarf" - BikBok
Byxor - Hollister
Blus - Bikbok
 
 

Det jag fick i födelsedagspresent

Hej jag tänkte visa vad jag fick i födelsedagspresent. ↓
 


 
 
 
Två armband, ett presentkort på BikBok, ett presentkort på Hollister, en blus från BikBok och en DW klocka. Jag blev suuuuuuperglad över alla saker för det va typ det jag hade önskat mig. :) 
 
Sen fick jag även en chokladkanin av Julia S och Linn och så bjöd Martin mig på bio :) 
 
Tack alla!! ♥

Isabelle

Heej! 
Just nu har jag ont i huvudet så det blir ett litet snabbt inlägg bara! 
Idag har jag varit med Isabelle F i stan. Vi gick runt hela dagen och jag hittade jättefina saker som jag köpte:)
(lägger upp bilder lite senare eller imorrn). Vi åt suuupergod lunch på nån restaurang som jag inte kommer ihåg vad den heter.. haha aja! Sen typ klockan 17 lr nåt så åkte vi till Mörby för vi hade tänkt träna men vi kom försent så det gick inte,så vi åkte hem istället. Nu har jag ätit middag och ska snart sova för att bli av med huvudvärken.. 

 
Jag hittade den här jackan som jag veeeerkligen gillade men kunde inte köpa den för jag hade bara med mig lite pengar till lunch och presentkort på olika affärer men tyvärr inte denhär. Men tror att jag ska köpa den för den var lite tjockare så den var perfekt nu när det börjar bli lite varmare :)
 
 
 
 
 

11.51

hejhej
nu är jag hemma igen, såå skönt! 
 
Idag ska jag vara med Martiiin. Vi ska träffas och sen gå och se Cloud Atlas hoho. 
Men nu ska jag fixa mej så vi hörs! 
 
 
 
 
 

Detvarenganskahärligdagidag